Zie wat Bruidsparen vinden van De BruidsFabriek.

Bruiloft Marvin & Dewi

Wij hebben elkaar in de coronatijd elkaar het JA woord gegeven en mede door de hulp van de Bruidsfabriek hebben wij, ondanks alle gekke omstandigheden en regels een fantastische trouwdag gehad. Serena is professioneel, weet van aanpakken, is een groot organisatietalent en zit boordevol mooie en originele ideeën die aansloten bij onze stijl en wensen. Haar manier van werken is duidelijk, overzichtelijk en zeer prettig. Dit gaf ons heel veel vertrouwen. Op onze trouwdag zelf was alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld, waardoor wij onbezorgd konden genieten van onze speciale dag. Het was fantastisch en voor ons een dag om nooit te vergeten. Wij kunnen de Bruidsfabriek alle bruidsparen van harte aanraden!

Bruiloft Andri & Nerissa

De BruidsFabriek heeft onze bruiloft fantastisch geregeld. Zelfs bij calamiteiten op de bruiloft zelf bleef Serena kalm en professioneel en loste alles op zonder dat wij er iets van gemerkt hebben. De BruidsFabriek heeft ons een dag bezorgd om nooit te vergeten.

Bruiloft Maikel & Agata

De BruidsFabriek heeft ons tijdens het adviesgesprek goed op weg geholpen. Serena nam de tijd, legde alles goed uit en kwam met leuke ideeën. Ook daarna konden we haar makkelijk benaderen voor vragen. We raden haar zeker aan!

Bruiloft Jeffrey & Serena

Met mijn passie voor weddingplannen mocht ik van mijn man onze eigen bruiloft organiseren. Samen hebben we alvast wat leveranciers voor toekomstige bruidsparen getest! Doordat ik zelf getrouwd ben weet ik precies wat er op zo een dag allemaal door je heen gaat en kan ik met die ervaring jullie nog beter van dienst zijn.