Leer hier De werkploeg vol Passie kennen.

Bij De BruidsFabriek geloven we in echte liefde en passie, voor elkaar en voor een vak. Een verliefd bruidspaar, fantastische gasten en een mooie locatie is een goede start. Voeg daar de beste uit elk vakgebied aan toe, ieder met zijn eigen specialiteit en kracht en allemaal met een passie voor bruiloften, en de magie zal van jullie bruiloft af spatten. Met een alles overziende weddingplanner is de dag perfect gepland en kunnen jullie zorgenloos genieten. Met trots stel ik jullie voor aan De Werkploeg van De BruidsFabriek. Deze werklieden hebben stuk voor stuk passie voor hun vak en staan garant voor een fantastische trouwervaring. Jullie zijn natuurlijk vrij in de keuze of jullie deze professionals willen inhuren maar zij staat in ieder geval klaar om jullie een dag te bezorgen om nooit te vergeten.

De Weddingplanner & Ceremonieel spreker

Mijn naam is Serena Doeve en ik heb een passie voor organiseren, budgetteren en spreken. Na mijn afstuderen als Msc BA in 2012 liep het als hobby regelen van feesten en partijen uit de hand en besloot ik mijn talent in te zetten voor het organiseren van bruiloften. In 2018 richtte ik De BruidsFabriek op. In 2019 nam ik mijn officiële weddingplanner diploma in ontvangst van Opleiding Weddingplanners Nederland (OWPN). Ook ronde ik de cursus ‘Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand’ (BABS) bij Bestuursacademie Nederland af. Het organiseren van, of spreken op een bruiloft is een zeer verantwoordelijke maar fantastisch leuke taak. Het allerbelangrijkste vind ik, dat jullie onbezorgd kunnen genieten van jullie droombruiloft. Door mijn ervaring kan ik jullie ontzorgen en de bruiloft tot in de puntjes verzorgen. Zo krijgen jullie een dag om met veel plezier op terug te kijken. Kijk even op De Mogelijkheden voor alle dingen die ik als weddingplanner, ceremoniemeester of BABS voor jullie kan regelen.

De Fotograaf

Mijn naam is Ed Geels en ik heb een passie voor fotografie. In 2009 richtte ik mijn eigen bedrijf op om van mijn hobby mijn beroep te kunnen maken. Met gebruik van een aantal professionele Canon camera´s ga ik elke dag vol enthousiasme aan het werk. Het leukste aan fotografie vind ik de kans om zoveel mensen te ontmoeten met ieder hun eigen unieke verhaal. Ik vind het een uitdaging om deze verhalen niet in woorden maar ik beelden door te vertellen. Het fotograferen op een bruiloft is een echte eer en daar geniet ik keer op keer van. Het vastleggen van deze bijzondere dag verveelt nooit, na iedere bruiloft kijk ik weer uit naar de volgende, om ook deze, op een spectaculaire manier vast te leggen. Na de bruiloft kunnen jullie via de digitale foto’s of een fotoalbum de beleving en het gevoel op dat moment gemakkelijk terughalen om zo heerlijk na te genieten van deze bijzondere dag. Met ieder bruidspaar plant De BruidsFabriek een afspraak om de fotowensen door te spreken.

Interesse? Vul even het contact formulier in en dan neemt De BruidsFabriek zo spoedig mogelijk contact met jullie op.

De Videograaf

Mijn naam is Jimi de Haas en ik heb een passie voor bruidsvideografie. Als kleine jongen keek ik mee over de schouder van mijn vader, die als lithograaf altijd bezig was met on/offline (beeld)bewerking. In 2014 nam ik mijn interactieve vormgeving diploma in ontvangst waarna ik mijn eigen bedrijf oprichtte in videografie. In het maken van een bruidsvideo kan ik mijn talent kwijt want er is niets mooier dan ware liefde en pure emotie vastleggen. Ieder  bruidspaar viert zijn bruiloft op een unieke manier en dat maakt mijn werk ontzettend interessant en leuk. In mijn 4K of full-HD cinematische trouwvideo’s maak ik een combinatie tussen creatieve (drone) shots, audio en slow-motion. Zo probeer ik de trouwdag zo puur en tijdloos mogelijk vast te leggen, zodat jullie de bruiloft nog vaak kunnen herbeleven en lang kunnen nagenieten van deze mooie dag. Met ieder bruidspaar plant De BruidsFabriek een afspraak om de videowensen door te spreken.

Interesse? Vul even het contact formulier in en dan neemt De BruidsFabriek zo spoedig mogelijk contact met jullie op.

De Taartenbakker

Mijn naam is Kelly Gouman-Andringa en ik heb een passie voor patisserie. Vanaf jongs af aan wilde ik banketbakker worden en in 2011 nam ik mijn pattiserie diploma in ontvangst waarna ik mijn eigen bedrijf oprichtte met mijn compagnon Emily. In het maken van taarten kan ik mijn creativiteit kwijt want elke bruidstaart is weer uniek. Naast dat de bruidstaart natuurlijk prachtig moet zijn is het ook belangrijk dat de taart lekker is. Dat maakt niet alleen het aansnijden van de bruidstaart bijzonder maar óók het opeten ervan. Met ieder bruidspaar plant De BruidsFabriek een proefsessie zodat jullie zelf de smaken van de vulling kunnen combineren, proberen en kiezen. Tijdens die afspraak kunnen we ook alle andere wensen bespreken. Naast het bakken van kunstwerkjes werk ik ook als cateraar en verzorg ik kook- en bakworkshops, wie weet leuk voor een vrijgezellenfeest.

Interesse? Vul even het contact formulier in en dan neemt De BruidsFabriek zo spoedig mogelijk contact met jullie op.

De Muzikant

Mijn naam is Sonny Griffin en ik heb een passie voor muziek. Sinds mijn 18de ben ik zanger en gitarist en mijn muzikale roots liggen in R&B en Soul. Naast mijn eigen geschreven en geproduceerde nummers heb ik een breed repertoire van de jaren 60 tot recente hits, van easy-listening tot disco, pop, reggea, roch&roll, dance en meer. Ik speel solo acoustisch/unplugged of vanaf podium als one-man band. Als duo met saxofonist of als trio met saxofonist en percussie behoort ook tot de mogelijkheden. Ik kom met mijn eigen geluid- en lichtset. Ik vind het fantastisch om op bruiloften te spelen omdat ik het een uitdaging vind om een passende invulling te geven aan deze bijzondere gelegendheid. Of dit nu tijdens de ceremonie, receptie, diner, borrel of feest is, ik zie het als mijn missie om de juiste toon te treffen. Iedereen is anders en elke bruiloft is uniek daarom vind ik het fantastisch om te kunnen bijdragen om jullie bruiloft een speciale dag te maken.

Interesse? Vul even het contact formulier in en dan neemt De BruidsFabriek zo spoedig mogelijk contact met jullie op.

De Bloemist

Mijn naam is Marit van Deventer en ik heb een passie voor bloemen. In 2016 ronde ik mijn opleiding Bloem en Design af en heb daarna bij veel grote bloemisten in Nederland gewerkt. In 2017 richtte ik mijn eigen bedrijf op. In 2018 en 2019 won ik een prijs bij Zankyou International Wedding Awards, waar ik heel trots op ben. Mijn drijfveer is mensen blij maken met mijn werk en ik vind het bijzonder dat ik zo nauw betrokken mag zijn bij een speciale gebeurtenis zoals een bruiloft. Met ieder bruidspaar plant De BruidsFabriek een afspraak om de bloemen wensen door te spreken.

Interesse? Vul even het contact formulier in en dan neemt De BruidsFabriek zo spoedig mogelijk contact met jullie op.

De DJ

Mijn naam is Wesley Verkaart en ik heb een passie voor muziek. Wat begon als een hobby in een café en tijdens bedrijfsfeestjes is ondertussen uitgegroeid tot mijn beroep. Ik ben resident DJ voor verschillende uitgaansgelegenheden in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam en draai in het wintersport seizoen onder andere in Val Thorens en Gerlos. Ik ben een all round DJ en geen genre is mij te gek. Ik kom niet mijn met eigen DJ set, deze kan namelijk het beste door een professional worden opgebouwd en De BruidsFabriek regelt dit. Een bruiloft draaien vind ik fantastisch om te doen, het is telkens weer een uitdaging om verschillend publiek uit hun dak te laten gaan op mijn muziek. Ook vind ik het mooi dat ik met mijn energie en expertise mag bijdragen aan zo een bijzondere dag.

Interesse? Vul even het contact formulier in en dan neemt De BruidsFabriek zo spoedig mogelijk contact met jullie op.